Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: SZALONY MEKSYK - szukam porady... i chętnych! |
| autor komentarza: TROPEMatiego.pl |
| data dodania: 2018-01-24 14:31:49 |
| treść: Wpierw w samolocie dostaje się taki kwitek, gdzie trzeba wypełnić m.in. czy ma się jedzenie. Jak zaznaczysz, że masz to z automatu to sprawdzą. Jeśli nie masz to potem na lotnisku masz dwie opcje: coś do oclenia czy nie. Możesz wybrać, że nie i po prostu przejdziesz niezauważona. Lecz także mogą Cię losowo wybrać z tłumu i wtedy Cię sprawdzą. Sprawdzenie: na stole położyłem swój plecak. Potem facet w rękawiczkach zaczął go macać od zewnątrz, wkładał ręce do wszystkich przegrudek i macał. W ten sposób wymacał mi pierogi. Pytał co to jest, sprawdził skład i stwierdził, że to zabieramy. Potem oddał mi plecak i mogłem sobie iść dalej. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.