Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Wstępne przymiarki do Etiopii |
| autor komentarza: Wiesław |
| data dodania: 2018-02-04 17:54:30 |
| treść: w GONDAR nie byłem więc nic nie mogę powiedzieć pojechałem za to z ADDIS ABEBY do MEKELE (autobus 475Br-14godzin, samolot 2980Br) głównie dlatego aby zobaczyć DALLOL (jak dla mnie to absolutny cud natury). Nie ma możliwości indywidualnego dojazdu i trzeba skorzystać z usług biura podróży. Większość turystów wybiera wersję czterodniową, ja skorzystałem z wersji dwudniowej. W programie było: - wyjazd z MEKELE ok 10:00 -po drodze lunch w jakiejś zapyziałej miejscowości -przejazd nad słone jezioro i bieganie z aparatem za karawanami wielbłądów -luźny relax nad brzegiem jeziora (muzyka,wino) -kolacja w jakimś dziwnym przybytku -nocleg "pod gwiazdami" tzn na pryczach na wolnym powietrzu -śniadanie -wyjazd do DALLOL -przyjazd do "solnych skał" -oglądanie kilku "dziur" w ziemi z wrzącą, kolorową i cuchnącą cieczą -wizyta w "kopalni" soli (jak dla mnie, strasznie przygnębiające miejsce) -lunch w tej samej knajpie -przyjazd do MEKELE ok 15:00 kosz wersji dwudniowej - 200EUR |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.