Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: wypozyczenie auta w LA i kilak pytań ogólnycch:) |
autor komentarza: tommy#1 |
data dodania: 2008-05-06 03:13:10 |
treść: To moze jeszcze ja trzy grosze :) Bez karty kredytowej faktycznie ciezko - rozne kaucje itd. Nie musisz placic karta, ale trzeba ja pokazac - wrzuca ja w system i to bedzie Twoja kaucja, a zaplacic mozesz gotowka. Pozyczanie w wielkich miedzynarodowych wypozyczalniach jak avis, czy hertz na ogol wychodzi drozej niz w mniejszych . Ja prawie zawsze korzystam z Dollar - nizej link, mozesz porownac ceny, zarezerwowac. http://www.dollar.com/default.aspx?AspxAutoDetectCookieSupport=1 Wypozyczajac w sieci, nie musisz oddawac samochodu w tym samym miejscu co pozyczyles, za oddanie na innym lotnisku jest niewielka doplata. Samochod bedzie musial byc ubezpieczony w obie strony - jak auto casco w Polsce wiec sie nie martw. Jesli sie ewentualnie popsuje, dzwonisz i szybciutko dostarczaja nowy z wielkimi przeprosinami - ale to sporadycczne wypadki. Auto pozyczasz z pelnym bakiem i takie oddajesz - jesli bedzie malo benzyny skasuja Cie z karty po cenie ok dwa razy wiekszej niz na stacji benzynowej. Z limitem mil sie nie spotkalem - slyszalem ze sie zdarza w malych, jednopunktowych, lokalnych wypozyczalniach :) Ogolnie, wypozyczenie i oddanie samochodu na lotnisku przypomina podobna operacje z DVD w Polsce, jednak przy wypozyczaniu moga Ci proponowac ( czytaj wciskac) mnostwo roznych dodatkowych ubezpieczen i doplat :) pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.