Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: warto podrózować:) |
autor komentarza: Tabita* |
data dodania: 2008-05-06 13:27:08 |
treść: Ze swojej strony chciałabym jeszcze dodać, że podróżowanie dla miłośników tych form poznawania świata to możliwość poznania nie tylko niesamowitych ludzi, sprawdzania się w nowych sytuacjach czy odkrywanie nieznanych zakątków świata. Dzięki podróżą doceniamy drobiazgi np. ciepły posiłek, kawałek suchego kąta do spania czy uśmiech drugiej osoby. Wiosną ubiegłego roku byłam na spływie kanadyjkami po Odrze. W dwa dni pokonaliśmy odcinek 56 km. Po tej wyprawie i sporym wysiłku- w pamięci został mi niezwykły smak gorącej herbaty, ciepło ogniska, uśmiech przyjaciół i miły ból odcisków na dłoniach. Czy dla takich chwili warto jest zaryzykować i podjąć wyzwanie? Według mnie tak-warto! Myślę, że każdy powinien robić w życiu to, co sprawia mu radość, daje satysfakcje i sprawia, że każdy dzień staje się ważny. Grunt- to być sobą i robić to co się kocha.A Pozdrawienia dla wszystkich pozytywnie zakręconych ludzi z pasją :)A |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.