Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: zakup biletów przez www.tickets.pl |
autor komentarza: 69 TOURS |
data dodania: 2018-03-07 04:36:52 |
treść: Nie wiem dla czego, ale ceny sa inne jesli lot sie zaczyna w Polsce, czy w Australii. Ale bez paniki. Moja dziewczyna kupila bilet raz przez internet i raz (pierwszym razem) przez biuro turystyczne w Polsce. Ten drugi raz (przez internet) dostala owiele lepsza oferte i bilet jej kosztowal cos kolo zl 3800. Ja kupuje bilety w Australii i place Australijskimi dolarami. Najlepsza cena to $1150. To wychodzi okolo zl 3050. Ale polaczenie bylo straszne. Siedzialem w Bangkoku 12 godzin. To nie byl problem bo bylem z kolega i zwiedzilismy centrum Bangkoku przez ten czas. Po za tym to place miedzy $1400 i $1700 (zl3700 i zl4500). Najtaniej jest przez linie arabskie bo jest tylko jedna przesiadka. Tym mniej przesiadek tym mniej podadkow sie placi. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.