Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Cejrowski mija się z prawdą... |
autor komentarza: madox46 |
data dodania: 2008-05-07 13:50:48 |
treść: Zgadzam sie z Izabellą . Smutne jest jednak to , że wiele ludzi dało sie zmanipulować przez jakiegoś oszołoma , który stara sie chyba swoim blogiem zrobić karierę kosztem WC. PODSTAWOWA ZASADA - MNIE WYPOWIADAć SIE NA TEMAT O KTóRYM NIE MA SIę POJęCIA. JAK MOżNA PRZYZNAć RACJę JAKIEMUś OSZOłOMOWI JESLI SIE NIGDY NIE BYłO w AMERYCE lACINSKIEJ , I NIE WIE SIę NAWET O CO CHODZI . Smutne to , ale widać tu jak niewiele ludzi ma swoje zdanie i jak prosto jest ich zmanipulować. Niestety właśnie na tym bazują media i nie uczciwi dziennikarze - proszę mi wierzyć coś o tym wiem - za rządów p. Kwaśniewskiego zmuszona byłam do odejścia z pewnego miesięcznika , za własne nie poprawne politycznie poglady i umieszczanie i ch na łamach . Niestety dzisiaj jest to samo. WC to jedna z niewielu osób które nie podlegają pod żaden "klucz " polityczny i mają w d... czy sie to jakiemuś dziennikarzynie podoba czy nie i dlatego może szczerze wygłaszać swoje poglądy, co nie wszystkim jest na rekę. Od 22 lat jezdżę po świecie jako pilot wycieczek i AMERYKE LACIńSKą ZNAM BARDZO DOBRZE I WIEM, żE MóWIENIE O KłAMSTWIE W CZY UBARWIANIU W JEGO PRZYPADKU TO WłśNIE JEST KłAMSTWO. TO TAK JAKBY MóWIć, żE RUBENS CZY PICASSO TO KłAMCY , BO ICH WIDZENIE śWIATA JEST INNE NIZ NASZE. Przeczytałam tego bloga od deski do deski proszę mi wierzyć , że jest tendencyjny. Wojtek zna realia z pozycji osoby z tłumu , a nie z tabel i doniesień prasowych , a ja zawsze mogłam liczyć na jego życzliwa i kompetentna pomoc kiedy po tego potrzebowałam. Z wieloma jego poglądami się zgadzam , ale to jest już moje prywatne zdanie. Naprawdę blog jest żałosny , a wszystkie wyliczane zarzuty są do obalenia punkt po punkcie . Wodę z mózgu można zrobić jedynie tym , co nie maja pojęcia o Ameryce Lacińskiej , albo nie znają hiszpańskiego. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.