Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Cejrowski mija się z prawdą... |
autor komentarza: [konto usuniete] |
data dodania: 2008-05-07 21:35:20 |
treść: Zgadzam sie z tobą izabello, ale są w tych upiekszeniach jakies granice. Wyobraz sobie, ze ktos wraca z podrozy do Korei Polnocnej lub Birmy i opowiada jak tam przyjemnie zyje sie ludziom, moga bez wiz podrozowac do USA i gdze tylko chca, A skoro ciagle tam mieszkaja, to widocznie sa szczesliwi. Co sobie pomyslisz o takim opowiadaczu? Tyle tylko, ze na temat Ekwadoru przecietny Polak malo wie i moze WC sie wydawalo, ze moze mowic co chce, a o sytuacj w Korei i Birmie prawie codziennie cos slyszymy w TV i gazetach. Moje zdanie na temat WC jest akurat takie, jesli ktos mnie przekona, moge je zmienic, ale do tej pory nikt z broniacych go nie odniosl sie do tego co WC powiedzial i nie probowal wyjasnic o co mu chodzi? CO WC CHCIAL POWIEDZIEC PRZEZ TO, ZE EKWADORCZYCY MOGA JEZDZIC DO USA BEZ WIZ, A POLACY OD CHWILI WSTAPIENIA DO UE POTRZEBUJA WIZ DO WIEKSZEJ ILOSCI KRAJOW.? CZY KTOS MNIE PRZEKONA ZE TO PRAWDA? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.