Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Kto jest autorem zdjęcia? |
autor komentarza: [konto usuniete] |
data dodania: 2008-05-09 07:31:04 |
treść: Takie przypadki jak ty anet a to powinno się leczyć . Z tego co widzę to dzięki tobie wyleciało lub usunęło zdjęcia już parę osób. Bardzo mnie interesowały te zdjęcia więc pisałam na maila i dzwoniłam zarówno do madox 45 , jak i do tt45 i wiem ,że to są różne osoby. Z reszta jesteśmy umówione na wspólny wyjazd z madox 45 , to bardzo miła i sympatyczna osoba w przeciwieństwie do ciebie . Przede wszystkim uczciwa nie tak jak ty. Teraz uwaga do admina. Nie rozumiem jak można kierować sie sądami tylko jednej osoby. Dzwoniłam zarówno do jednej jak i drugiej i mogę zaświadczyć , że to sa dwie różne osoby. Czytałam też komentarz madox 46 do zamieszczonego zdjęcia i nigdzie tam nie pisało, że tych zdjęć ona nie robiła. Poprostu uczciwie przyznała sie , że nie jest w nich dobra , a to, że przyjmuje sie uwagi innych i to, że o tym napisała to świadczy tylko na jej korzyść . Po drugie nigdzie nie pisało również , że ktoś jej obrabiał zdjęcia , widzę , że anet a świadomie swoimi insynuacjami pozbywa sie pewnych osób z dobrymi zdjęciami z portalu nie wiem jak admin może to tolerować. Widzę , że robi sie tu towarzystwo wzajemnej adoracji - niestety moje zdanie o portalu dzięki takim osobom jak a neta , bardzo sie zmieniło na niekorzyść. BARDZO PROSZE ADMINA O USTOSUNKOWANIE SIE DO MOJEJ WYPOWIEDZI NA MOJEGO MAILA . POZDRAWIAM. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.