Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Malaria-historia choroby |
| autor komentarza: Dominik_W |
| data dodania: 2018-05-17 16:52:05 |
| treść: Pawle, ja się ze wszystkim zgadzam. Oczywiście firma zarabia, ponieważ opracowała dość skuteczny produkt i bardzo dobrze. Chciałem tylko zaznaczyć,że ten sam efekt można uzyskać za 10-20% ceny. Ale chyba nie sądzisz, że w biednych krajach ludzi stać na leki za kwotę ich nawet miesięcznego wynagrodzenia? Poza tym w danym regionie są leki,które są dokładnie dostosowane do typów malarii, które tam występują. Gdyby malaria była taka straszna,to ludzie padali by jak muchy a tak nie jest. Poza tym co mają zrobić osoby, które jadą w region występowania malarii na np. kilka miesięcy? Malarone można zażywać bodajże maksymalnie 3 miesiące. To chyba o czymś świadczy. Miałem malarię raz, moja mama także miała, moja zonw miała 3 razy, znajomy Polak miał 10 razy malarię i wszyscy żyją. Nie przypominam sobie, żeby mieli jakieś kłopoty ze zdrowiem po malarii. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.