Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: zakup biletów przez www.tickets.pl |
autor komentarza: 69 TOURS |
data dodania: 2018-05-30 22:37:35 |
treść: Witam. Ja bym sugerowal wykupic wycieczke jak juz bedziesz tu w Melbourne. Jest duzo roznych firm co organizuje te wycieczki i cenowo sie sporo roznia. Chyba najtansze podroze kosztuja cos okolo $75 za osobe. Oczywiscie to bedzie jakis autobus i sporo ludzi. Ale zobaczysz co masz zobaczyc i za dobra cene. Sa ta podroze organizowane na motorach, oczywiscie cena jest owiele wyszsza. 69 Tours, moja firme, nie ma wycieczek tam, ale mozemy zorganizowac "custom" wycieczke tzn dopasowana do potrzeby klienta. Cena zaczyna sie od $500 za 2 osoby, albo $800 za 4. To jest sporo cena, ale w tym jest "Australijskie" jedzenie, przewoz w BMW, maxymalnie 4 osoby, postoje gdzie i kiedy bys chcial, no i oczywiscie swoj kierowca i tlumacz. Krotko mowiac......jest duzo, duzo opcji na taka wycieczke. Znajdziesz miejsce i firme ktora cie zawiezie. Pytanie jest jaki masz budzet i co oczekujesz, i wtedy wybierzesz firme i oferte ktora bedzie najbardziej dopasowana do twoich potrzeb. A jesli chodzi o szkole, to niestety, nie znam sie na temacie i nie moge nic doradzic bo po prostu nie wiem. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.