Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: czarnogóra - tanie wczasy |
| autor komentarza: mike_33 |
| data dodania: 2018-06-05 15:34:53 |
| treść: Siema, dober dan forumowicze :) dawno mnie tu nie było, ale jestem jak zwykle przed sezonem więc pytajcie jeśli wam potrzeba informacji o Czarnogórze:) będę tu teraz wpadać częściej na forum :) wiec jak chcecie jakieś informacje o Czarnogórze i mega dokładne informacje o Petrovac i Buljaricy śmiało piszcie :) Przebywać będę jak co roku u mojej Czarnogórskiej rodziny, pewnie parę miesięcy do polowy września, przy okazji jak zwykle polecam apartamenty mojej rodziny, ciotek, wujków, kuzynów i znajomych głównie Petrovac i Buljarica ale tez i Sveti Stefan mamy tego mega dużo, info na prv bo tu nie można podawać szczegółów na forum niestety :) Te wszystkie miejscowości należą do najbogatszej gminu Budva, czyli jest tu zapewniona pitna woda w kranie (pija ją codziennie jest pyszna i nie ma zatruć) i cala infrastruktura turystyczna czyli ma się pod ręką sklepy, bary, bankomaty, wypożyczalnie aut, przychodnie, policję, straż pożarną (rok temu się przydawała przy wielkich pożarach które były w Czarnogórze) nie jest to duże i głośne miasto jak Budva, Kotor czy Bar (który jest głownie portem towarowym, jest tani, ale duże statki towarowe tam zanieczyszczają wodę) ale też nie jest to wieś gdzie nic nie ma i wszędzie daleko :) Petrovac to samo centrum wybrzeża Czarnogóry wiec to doskonała baza wypadowa aby zwiedzać cały kraj mamy w okolicy 5 plaż i w sezonie polecam te boczne plaże, bo są mniej uczęszczane i jest luźniej niż na głównej plaży :) na ochłodę wrzucam wam fotki z wczoraj naszego basenu i naszych Czarnogórskich kuzynek które go testowały, bo dopiero wczoraj napełniliśmy go wodą :) Pozdrav |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.