Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Dobre biuro podróży |
| autor komentarza: rzdrozny |
| data dodania: 2018-06-06 14:46:07 |
| treść: >Jedni wolą z biurem podróży inni na własną rękę. Ja np. też preferuje tą pierwszą >opcję bo wiem, że nie muszę się o nic martwić. Co do biura podróży to polecam CT >Poland, sama byłam z nimi na wycieczce Armenia i Gruzja - Perły Kaukazu i było >wspaniale. Nie dość, że piękne tereny, krajobrazy, wspaniała kultura, gościnni ludzie >to organizacja wycieczki była bez zarzutów. A gruzińskie jedzenie to palce lizać! Dokładnie tak - jedni czują się lepiej z biurem podróży, inni tego sobie nie wyobrażają. Niech każdy robi to co lubi:) Jakby co, o Gruzji parę słów: https://jadziemlecim.wordpress.com/2018/05/31/gruzja-swanetia-w-5-dni/ |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.