Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Dwa tygodnie samochodem w Rumunii |
autor komentarza: sylvvester |
data dodania: 2018-06-25 10:48:46 |
treść: Witam wszystkich, Przedstawiam mój plan na Rumunię, poproszę o jego ocenę i odpowiedź na kilka pytań. Startujemy z Satu Mare -Salina Turda -Cascada Vălul Miresei --- jaki jest tam dojazd i jak daleko od drogi jest wodospad? -Jaskinia Niedźwiedzia Nocleg w Chiscau Chiscau -Cetatea Devei -Castelul Corvinilor -Ranca nocleg przed Transalpiną Ranca -transalpina -Alba Iulia -Cârțișoara nocleg Cârțișoara -transfogarska -Cascada Bâlea ---i znów pytanie o czas dojścia pod wodospad -Cytadela Poenari nocleg w Curtea de Argeș Curtea de Arges -Konstanca ---pytanie którędy jechać czy obwodnicą Bukaresztu czy przez miasto? Wyjazd z Curtea de Argeș rano Konstanca -wulkany błotne -dojazd w okolice zamku Peles i nocleg Peles -oba zamki -Heroes' Cross on Caraiman ---jak najłatwiej dotrzeć? czytałem że ponoć można na miejscu wynająć terenówkę z kierowcą. Peles nocleg Peles -Zamek Râșnov -Făgăraș Fortress -Zamek Rupea Lacu Roșu nocleg Lacu Roșu -wąwóz Bicaz -Cetatea Neamtului -Râşca Monastery -Zamek w Suczawie nocleg Suczawa -Monastyr Voroneț -Humor Monastery -Sucevița Monastery -Klasztor Moldovita Satu Mare nocleg Świadomie zrezygnowałem z wesołego cmentarza, polskich wsi i delty Dunaju. Proszę o opinie na temat moich planów.Planowany wyjazd z Polski 8 lipca nad ranem. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.