Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Wyjazd sierpień 2018 |
| autor komentarza: Misiorek |
| data dodania: 2018-07-13 12:37:20 |
| treść: Hehe widzę, że mamy bardzo podobne upodobania...:-). Ohh jeśli chodzi o Rumunię, to mogę się już chyba określić jako eksperta od tego Państwa...:-)...zjechaliśmy ją wzdłuż i wszerz, za wyjątkiem na razie Delty Dunaju i Bukowiny - to ma być osobna wyprawa. Nie przychodzi mi do głowy żadne inne określenie na Rumunię jak MAGICZNE i HIPNOTYCZNE Państwo do którego ciągle chce się wracać! Korci mnie aby w tym roku tam pojechać, tym bardziej, że została już otwarta kolejna droga widokowa obok Transfogarskiej i Transalpiny, a mianowicie Transbucegi....chętnie bym ją objechał i zobaczył, co prawda widziałem już same Bucegi, Sfinksa i Babele, ale wtedy wspomnianej drogi jeszcze nie było, tylko albo pieszo się szło lub kolejką linową jechało... Natomiast w Grecji dojechaliśmy samochodem na najdalej wysunięty jej punkt, czyli Peloponez, aż na sam półwysep Mani i jego koniec- :-)). Tam jest zupełnie inna Grecja lądowa niż ta do Aten... Kiedy się wybieracie? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.