Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Najciekawsze świątynie w Angkor Wat |
| autor komentarza: nitkaska |
| data dodania: 2018-08-02 23:35:32 |
| treść: >Spędziliśmy w Siem Reap ostatnią wigilię - opuszczaliśmy miejsce bodajże 26 grudnia >także Twój czas akcji będzie bardzo zbliżony - to już czas tłumów. Sugerowałbym Koh >Ker bez rzucania monetą o ile tak doświadczonej podróżami osobie wypada w ogóle coś >sugerować. proszę, nie zawstydzaj mnie :) Krzysztof, to że byłam w kilku miejscach wcale nie znaczy, że plan każdej z podróży miałam w głowie w momencie zakupu biletów :) To dla mnie ciężka praca, która jakoś na końcu składa się w całość dzięki wielu radom, sugestiom, czytaniu blogów i artykułów. Tak więc dzięki Twoim wskazówkom i Ty będziesz miał wkład w mój plan na Angkor Wat, a może i na Wietnam za co bardzo, bardzo dziękuję w imieniu mojej koleżanki i własnym :) Zgodnie z Twoją radą obstawiam Koh Ker. W Hanoi będziemy 22 XII i od razu planuję skok do Hue (jeszcze nie wiem, czy nocym autobusem, czy jakimś lotem). Niestety, odpuszczam to, co mnie w Wietnamie interesuje najbardziej, czyli Sa Pa i Ha Long, ponieważ wiem, że ta pora roku na północ Wietnamu jest najgorsza :( Trudno, trzeba tam będzie skoczyć jakoś naszym latem... Tak więc w środkowym W. planujemy Hue, Hai An i to właściwie wszystko, potem skok do Angkor, powrót do Sajgonu i na końcu ze trzy dni na snorkeling. Jaką mieliście pogodę w grudniu w Angkor? A Wietna? Kiedy byłeś? I gdzie byłeś? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.