Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Jakie ceny paliw na Ukrainie | 
| autor komentarza: Markus12 | 
| data dodania: 2018-08-21 00:10:12 | 
| treść: Witam Duże dzięki ci za info dowiedziałem się to, co chciałem chcę jeszcze zapytać, jeśli kamera nagra mnie za szybkość to jak mnie złapią. Do polski mi mandat wyślą raczej to nie możliwe? Ja pomykam busem do Turcji następnie do Iranu i do Dubaju razem 6000 Tyś km myślę, że gdzieś w początkach sierpnia jak dobrze pójdzie. Jak mi się coś przypomni to dam znać najważniejsze było to cena paliwa i fajek a jedzenie to jak wszędzie podobnie. Jeszcze raz duże dzięki | 
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.