Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: najlepsze polaczenie Krakow - Indonezja |
| autor komentarza: aszlekowski |
| data dodania: 2018-08-21 09:08:35 |
| treść: >lecimy KRK-FR-SING-BALI > >warszawe oraz LOT omijamy dalekim lukiem ;) 1. z KRK do WAW zakładam, że komfortowo i szybko można przemieścić się pociągiem. 2. LOT też omijam duuuużym łukiem 3. Airasia miesiąc temu miała promkę 20 zł bilet w dwie strony Jakarta Denpasar (standardowo ok 120 zł) 4. Kto nie był, warto jednak przejechać tę drogę lądowo przez Javę i inne piekne zakątki 5. Ja ustrzeliłem piękny lot do Indonezji z jednym stopem za grosze i to: a) w jedną stronę ze stopem w Stambule, co mnie bardzo cieszy bo nie byłem i to idealnie bo dolot rano o 8 i 12h stopu - piekny czas na szybkie odwiedzenie Stambułu. b) w powrotnym kierunku 2h stopu tylko c) lot nowoczenym A350 - juz nim leciałem w Azji - piękny, komfortowy, cichy i dobrze wyposażony samolot. d) leciałem tez liniami tureckimi 2 razy i obsługe oraz jakośc jedzenia oceniam bardzo wysoko. Już się nie moge doczekac ... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.