Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Jakie ceny paliw na Ukrainie | 
| autor komentarza: aszlekowski | 
| data dodania: 2018-08-21 20:48:57 | 
| treść: > >Ok dzięki za info Mustng to, jakie paliwo, bo dizel to chyba ma oznaczenie ON? Czy są >stacje Tańsze od stacji WOG? Czy na stacjach benzynowych jest bezpiecznie się >przespać w samochodzie? >Jak mi się coś przypomni to dam znać? Ja jestem z Sanoka, ale mieszkam w Białymstoku >i nigdy nie słyszałem, że w Ustrzykach jest przejście graniczne, choć z Sanoka >wyjechałem, za ocean jako 22 latek to jest powód, że tego nie wiedziałem. To radzisz >kierować się do Ustrzyk? >Dzięki za pomoc Diesel = ON a po ukarińsku to NAFTA i takie oznaczenia spotkasz na stacjach. Spanie w samochodzie ? Hotel kosztuje 25 zł więc to chyba przegięcie ... płaciłem 110 zł za bardzo hotel z bardzo dobrymi warunki. Przejście jest w Ustrzykach dolnych tylko dla samochodów i są malutkie kolejki. 3 tg. temu były może 3-4 samochody. To niezły ciapa jesteś skoro jesteś z Sanoka i nie wiesz, że macie tam przejście :-))) Jeśli nie masz za dużo km do nadłożenia to ta granica jest godna polecenia. | 
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.