Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Z Nepalu do Indii |
| autor komentarza: bynio |
| data dodania: 2018-10-03 12:42:55 |
| treść: Nie wprowadzaj w błąd. W Emirates na pewno Cię nie wpuszczą. Wszystko zależy od linii lotniczej. Nie wiem czy wiesz, ale linia lotnicza ma obowiązek sprawdzenia czy pasażer ma wymagane dokumenty i MUSI zabrać go na własny koszt z powrotem jeżeli nie przejdzie odprawy paszportowej. Miałem taki przypadek z Qatar Airways w Berlinie. Dziewczyna nie miała wizy do Tajlandii, a lot powrotny był po 3 tygodniach. Na lotnisku wizę "on arrival" można było dostać tylko na 2 tygodnie. Pomimo, że w międzyczasie wyjeżdżaliśmy lądem do Laosu, nie chcieli jej zrobić odprawy. To jest podobnie jak z obowiązkiem posiadania karty płatniczej jaką zapłacono za przelot. 100 razy nie sprawdzą, a za 101 nie wpuszczą. Też miałem raz taki przypadek, że kontrolowali kartę, którą był opłacony przelot. NIE WPROWADZAJ W BŁĄD I NIE PISZ, ŻE WPUSZCZĄ, BO MOŻE BYĆ INACZEJ. Pozdrawiam Zbyszek |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.