Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Miesiąc w Wietnamie, z południa na północ |
autor komentarza: nitkaska |
data dodania: 2018-10-04 00:01:28 |
treść: >Witam! > >Wizę musisz załatwić w Phnom Penh jesli przekraczasz granicę drogą lądową. 40usd, do >odbioru kolejnego.dnia. > >Byłem w Mui Ne i Nha Trang... plaże fajne nawet, ale lepiej w Nha Trang. Jeśli lubisz >duże fale i morze Rosjan ;) > >Wybrałbym Koh Rong Samloem, spokój i rajskość! Noclegi od 5usd za dorm do 40usd na >bungalowy na plaży. Jedzenie zależy gdzie, w resortach drogo, 5-6 usd nawet za >posiłek (w sumie moze to dla mnie drogo, wiec nie wiem...), w wiosce sa restauracje >gdzie mozna zjesc za 2usd. > >Pozdrawiam! Będziemy w Hanoi 23 XII i od razu planujemy wybrać się do Ha Giang. Mm na ten odcinek 4 dni, chcemy od razu po przylocie (świtkiem) wynająć auto z kierowcą i ruszyć. Masz jakąś orientację, czy to realny plan? O pogodzie na północy Wietnamu w grudniu-styczniu dużo tu pisano, jedni pocieszają, że bywa słonecznie, inni straszą, że non stop leje i zimno. Trochę nas to odstrasza, ale zaryzykujemy :) Po Ha Giang palnujemy Ha Long i Cat Ba. Czy na Cat Ba jeden dzień wystarczy, czy obowiązkowo dodać drugi? Podobnie Ninh Binh - jeden czy dwa? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.