Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Wodną trasą z Siem Reap do Phnom Penh |
| autor komentarza: dagmara23 |
| data dodania: 2018-12-15 23:41:13 |
| treść: Cześć. Mam świadomość że to dwa różne kierunki :) Wracam do Bangkoku samolotem z Phnom Penh. I chciałam przebyć tą drogę inaczej niż autobusem. Stąd narodził się pomysł łodzi. Jeszcze rok temu jak wzięłam się za przygotowania planu wycieczki :) można było kupić bilet przez internet na łódź w styczniu z Siem Reap do Phnom Penh. Teraz już nie można kupić biletu na lódź do Phnom Penh tylko autobus ale do Battambang owszem sprzedają bilety na łodzie. Tylko łódka do Battambang mnie nie urządza to strata jednego dnia + jeszcze stamtąd trzeba autobusem jechać do Phnom Penh. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.