Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: wypad do Azji |
| autor komentarza: EDI |
| data dodania: 2018-12-19 00:06:27 |
| treść: Siemka Pod koniec stycznia ruszam do Azji na 1,5 m-ca Zagospodarowane mam ostatnie 2 tygodnie (od 20 lutego do 10 marca dolatuje kolega i "robimy" razem Tajlandię i Birmę. Ale pierwsze 3 tygodnie jeszcze mam w rozpracowaniu. Szukam i pomysłu i ew.współwariatów W grę wchodzi cała pd - wsch azja Jak ktoś ma pomysł na Indonezję - wchodzę w to. Tak samo z Malezją czy Wietnamem Baza wypadowa - Bangkok Okres 28.01-20.02 Budżet - backpackerski - bez szaleństw ale i bez żebrania Ja - 50-tka na karku, samiec rasy śląskiej, obeznany ze światem (głównie Afryka) ale w tej części Azji- dziewica Pzdr kontakt- ed-slaski@o2.pl |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.