Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: wypad do Azji |
| autor komentarza: [fb] Krzysztof Tomaszewski |
| data dodania: 2018-12-29 14:04:57 |
| treść: Cześć :) Zgadzam się z tym co napisał Jaszon. 2 tygodnie na oba kraje - Tajlandię i Myanmar to strasznie mało czasu. Akurat kończymy podróż po Birmie - byliśmy 2 tygodnie tylko w Birmie i wydaje mi się, że w niektórych miejscach zabrakło mi trochę czasu. Napisałeś o 5-6 dniach w Ho Chi Minh. Tak naprawdę to miejsce wg mnie góra na dwa dni. Jeśli chodzi o Indonezję to już nawet pomijając pogodę - myślę, że ludzie się tam teraz borykają ze swoimi problemami. Bieżący rok jest pełen katastrof naturalnych, które dotknęły wielu wysp: Bali, Sulawesi, Lombok i ostatnio Jawa. Może warto zastanowić się nad niezbyt odległymi krajami (Laos, Kambodża). Pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.