Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Pierwsza podróż na Kubę- co wybrać |
autor komentarza: Jacek11111 |
data dodania: 2019-03-05 18:22:59 |
treść: Kubę jednak powinno się zwiedzać.A do plażowania to ładniejsza jest Cayo Guillermo (sąsiednia do Cayo Coco).W grudniu i w pierwszej połowie stycznia ciut za chłodno na samo plażowanie i czasami wieją dość chłodne wiatry-choć jest o 3-4 stopnie cieplej niż w Hawanie czy Varadeo.Druga połowa stycznia ,luty to już pogoda na plażowanie.Będąc na którejś z tych wysp Hawany raczej nie odwiedzisz,ale za to koniecznie trzeba zrobić wycieczkę do Trinidadu na 2-3 dni.Ja długo szukałem kierowcy,który nas tam zawiezie bo chciałem jechać samochodem z lat 50.I znalazłem-na facebooku trzeba wpisać pepe's cuban classic taxi |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.