Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Parki Talampaya i Ischigualasto |
| autor komentarza: miejska |
| data dodania: 2019-05-04 19:55:16 |
| treść: Byłam w obu parkach. Z tym, że jechałam od Mendozy. Zatrzymałam się w Valle Fertil w Eco Hostelu. W czasie jazdy poszłam na koniec autobusu, zrobić fotę, wtedy pan z ostatniego miejsca zachęcił do rozmowy pytając dokąd jadę i czy mam hotel, bowiem on jest właścicielem hostelu i jeśli zechcę to mogę wraz z koleżanką zatrzymać się u niego. Hostel jest dość blisko dworca autobusowego, luksusów nie ma, ale cena była bardzo sensowna, a do tego zadzwonił do Antonio i już w następnym dniu jechałyśmy z koleżanką do obu parków. Oba parki robi się w jednym dniu, w obu ludzie przemieszczają się pojazdami: w Talampai trakiem, a w Ischigualasto w kolumnie samochodów osobowych ze swoimi kierowcami. Żadnego łażenia - nawet nie pozwolono mi podejść bliżej cobym mogła zrobić fotkę trzem marom. Ale, zdecydowanie warto się tam wybrać. Dla miłośników skał i historii naturalnej, domorosłych geologów to jest prawdziwy raj. Ja trafiłam tam w okresie Sylwestra, więc zostałyśmy na 3 noce. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.