Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Panama na własną rękę - właśnie wróciłem |
autor komentarza: marcur |
data dodania: 2019-05-28 18:36:35 |
treść: CZeść. Samochody oglądaliśmy za pośrednictwem internetu, znane sieci i inne. Ceny niby niskie, ale przy pełnym ubezpieczeniu już tak ciekawie nie wyglądały. Zależy jaki samochód. My potrzebowaliśmy duży na 4 osoby + bagaże. Wrzucę Ci zlepek z kilku poprzednich wiadomości jakie stworzyłem. Jeśli masz szczegółowe pytania będzie mi łatwiej. Co do obejrzenia to pewnie sama wybrałaś, ale na peweno Panama City - kanał panamski, parki narodowe, casco viejo itp. Wyspy Bocas Del Toro- cudne puste plaże, za rogiem Kostaryka ( 50 km). W Środku Boquete. Kawa, góry, wulkan, piękne lasy. W Panama City Uber, między miastami autobusy. Ceny dosyć wysokie. Śniadania 5-10, obiadokolacje około 10-15$ Miejscówka nad oceanem cudna, apartament. Pralka suszarka. Tylko nic dookoła. Warto ,mieć samochód z wypozyczalni. https://www.booking.com/hotel/pa/sun-n-39-sand-retreat-playa-corona.pl.html?label=gen173nr-1FCAEoggI46AdIM1gEaLYBiAEBmAEeuAEXyAEM2AEB6AEB-AELiAIBqAIDuALh0evjBQ;sid=aea36760c2e9869b2d0194ae319a62fc ale apartament świetny. Wschód słońca w sypialni przeszklonej... Jedzenie dosyć drogo. Śniadania od 5-8$ w PC, raczej powyżej tej ceny. Obiady w restauracjach od 7 w górę , do 15$. Wstępy do parków itp też drogie. W PC bierzcie coś blisko starego miasta. Bocas Del Toro to cudowne Morze Karaibskie. Fajna wyspa. Bastimentos- to już totalna dziura. Ma urok. Bez samochodów, bez skuterów, jedna dróżka. Fajna plaża. Boquete, góry, lasy, atrakcje. Mosty wiszące. Fajnie bo chłodniej. co jeszcze?Odpowiem na pytania bardziej szczegółowe. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.