Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Kenia w październiku |
| autor komentarza: [konto usuniete] |
| data dodania: 2019-06-08 22:03:06 |
| treść: Byłam w Kenii na początku pażdziernika w Nairobi i Masai Mara.Pogoda była super.W Nairobi było sporo komarów,za to ku mojemu zdziwieniu nie było ich w parku.Ominęła mnie za to największa atrakcja-wielka migracja zwierząt.Moim zdaniem lepiej pojechać w sierpniu lub wrześniu bo w pażdzierniku po kenijskiej stronie były już niewielkie stada i trochę drapieżników.Cała Kenia to jeden wielki slums.Byłam w Kiberze,ale jak pochodziłąm troche po Nairobi to w sumie 90 proc. wygląda jak Kibera. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.