Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: czy ktos sie dolaczy?? |
autor komentarza: [konto usuniete] |
data dodania: 2019-06-13 06:14:54 |
treść: >Jedziemy z żoną 1go września na 10 dni >Obiazdowka po maroku z marakesz >Ktoś chętny? Witam Nawet gdyby nikt nie dołączył to nie macie się czego obawiać.Maroko to bardzo bezpieczny kraj,a podróżowanie w dużej grupie szczególnie autobusem w 50 osób z biurem na literę R lub I to porażka. Ja przeszłam przez "marokańską bramę" 4 lata temu zaczynając od Marakeszu i riadu w głębi mediny.Do lokum było tak trudno trafić,że po wyjściach na miasto pomagał mi pracownik biura w którym wykupiłam wycieczkę do wodospadów Ouzoud.Dziś wspominam to jako przygodę i sama jestem ekspertem w podróżach po tym kraju.Maroko jest przepiękne. Życzę udanego urlopu. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.