Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Północny Wietnam - najpiękniejsze miejsce |
| autor komentarza: Alpha |
| data dodania: 2019-08-12 19:42:06 |
| treść: Cześć! Wietnam jest różnorodny i wiele można zobaczyć. Rozmawiając jednak z wieloma osobami, które były w Wietnamie, zaobserwowałem, że mało kto wie, jak intrygująca jest północ tego kraju. Chciałbym Was zachęcić, abyście podczas swojej podróży udali się właśnie do tej części kraju. I nie mam tu na myśli turystycznej Sapy, ale mniej znanej prowincji Ha Giang. Dla mnie ten region był najpiękniejszym miejscem, jakie w Wietnamie odwiedziliśmy. Czego możesz tam doświadczyć i co zobaczyć? - magiczne pola ryżowe - góry - małe klimatyczne wioski - etniczne markety - widoki zapierające dech w piersiach - mniejszości etniczne takie jak Flower Hmong A dookoła tak mało turystów, dzięki czemu północ Wietnamu jest autentyczna. Polecam szczególnie takie miejsca jak: - Dong Van - Lung Cu - drogę pomiędzy Dong Van, a Meo Vac - etniczne markety np. w wiosce Sa Phin - i inne miejsca.. O etnicznych mieszkańcach, których można tam spotkać, napisałem na swojej stronie: http://adrianokon.pl/polnocny-wietnam/ Jeśli mielibyście jakieś pytania co do Wietnamu, co warto jeszcze zobaczyć, zapraszam do kontaktu, chętnie pomogę :) Pozdrawiam! Adrian. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.