Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: (Tajlandia) która wyspa na Boże Narodzenie? |
| autor komentarza: tomsu |
| data dodania: 2019-10-18 03:54:59 |
| treść: Cześć! Przeszukałem już milion wątków dotyczących najlepszego miejsca na plażowanie i nadal nie jestem w stanie podjąć decyzji, dlatego proszę o pomoc. 12-29 grudnia będę w Tajlandii z narzeczoną i generalnie plan wycieczki mamy, ale brakuje nam pomysłu na właściwą wyspę. Chcemy odpocząć przez 5 dni na plaży. Ze wstępnego planu wynika, że będzie to od 20 do 25 grudnia. Czego szukamy? pięknych plaż i miejsca, w którym będzie można coś robić wieczorami. nie koniecznie chodzi o imprezy, ale jakiś nocny targ, walking street, fajne puby. Rok temu byliśmy w Tajlandii. Nocowaliśmy na Railay i na Koh Lipe (stąd nasze oczekiwania wobec wysp są wysokie :) ) i chcemy teraz spróbować jakiegoś nowego miejsca Myśleliśmy o Koh Samui i Koh Phangan, ale z tego co czytałem, to ten grudzień jest tam jeszcze pod znakiem zapytania. Z kolei patrząc na zdjęcia wysp po tej "dobrej stronie", np. Koh Lanta to wydaje nam się, że te plaże są strasznie zwykłe i po pobycie na Koh Lipe będziemy rozczarowani. W związku z powyższym chciałbym prosić o pomoc w wyborze wyspy. Czy może nie bać się Koh Samui i tam się zatrzymać, a może lepiej jednak wrócić znowu na Koh Lipe? Jakie są Wasze pomysły? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.