Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: koszt szczepień |
autor komentarza: Aida |
data dodania: 2019-10-21 14:30:18 |
treść: Witam, Mam pytanie, czy to normalna praktyka czy może tylko u mnie tak jest w przychodni Medycyny Tropikalnej. Trzy szczepienia na WZW B czyli 3 wizyty w poradni i za każdym razem doliczają wizytę u lekarza medycyny tropikalnej. Ok za pierwszym razem to rozumiem. Wyczerpujący wywiad, info na temat potrzebnych szczepień, materiały do domu, polecane strony do poczytania itd. Druga wizyta tylko na szczepienie przy czym Pani doktor poświęciła mi góra 0,5 minuty w tym zbadała, a musiałam zapłacić w sumie za szczepienie i wizytę u lekarza. Czy tylko tutaj tak to funkcjonuje czy wszędzie tak jest? |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.