Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Dolary czy Euro |
| autor komentarza: jaszon |
| data dodania: 2019-12-09 15:40:07 |
| treść: Nie będę się spierał bo w Nepalu nie byłem już od kilku lat więc Paweł ma pewnie bardziej świeże informacje. jednak nie wydaje mi się, aby różnica kursu USD i euro był tylko symboliczna. Tutaj jest zdjęcie - nie moje rzecz jasna - kantoru na Thamelu sprzed ponad pół roku (z 13.03.2019): kurs USD - 109,50 kurs euro - 122,80 źródło: https://www.fly4free.pl/forum/pieniadze-wyplacac-z-bankomatu-czy-wymieniac-w-kantorze,1120,100132 Jednak pewnie będzie lepiej zrobić tak jak radzi Paweł :0 |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.