Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: CUBA & SKUTER lub MOTOR |
autor komentarza: Fingertom |
data dodania: 2020-02-03 18:38:57 |
treść: Witam wszystkich . znane jest mi 4 wypozyczalnie skuterow 1, Hawana przy hotelu Capri 2. Varadero na poczatku miasta zaraz za mostem ave 1 3 Varadero w srodku miasta rownierz ave 1 w/w duzego parku po stronie plazy , usytuowana jest w imitacji lokomotywy 4 Przy zatoce Swin na cempingu w Playa Giron Playa Larga. Mi udalo sie, pozyczyc skuter w tej lokomotywie. uwazam ze to najwieksza wypozyczalnia . ma ok 15 skuterow. Nie wiem czy mialem ubezpieczenie, zaplacilem i odjechalem, skoro mi go dali do jazdy to rozsadek wskazuje ze byl ubezpieczony. bylem kontrolowany w Hawanie i Trinidad i nic nie wskazywalo na to ze nie ma ubezpieczenia. Do wypozyczenia potrzebny jest meldunek. Faktycznie nie można wyjechać poza dany obręb region , ja zaryzykowalem i wyjechalem, Przejecholem 1600 km. nie ukarono mnie mandatem, W okolicach Pinar de Rio urwal mi sie pasek pedny, Naprawiono mi go bezplatnie jednak mialem przestuj jedno dniowy, i oddałem skuter dzień później. Nie robiac sobie nic z tego co chlopek gada pozegnalem sie i odeszlem, To wypozyczalnia znanej Kubanskie panstwowej wypozyczalni samochodow. Pozatym pojedyncze skutery maja hotele w Varadero ,. To wiedza z 2016 r |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.