Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Co to znaczy być administratorem forum? |
| autor komentarza: Piotr-Krk |
| data dodania: 2020-05-19 14:31:14 |
| treść: Dziś po raz kolejny pojawił się spam od forumowicza alexander. GlobAdmin zapewniał, że po kolejnym poście ze spamem od tego użytkownika - zablokuje go. W dzień po tym zapewnieniu pojawiło się ogłoszenie z reklamą usług spamera. GlobAdmin go nie zablokował. Dziś kolejny spam od tego forumowicza. Jak widać działa bezkarnie. Jak dla mnie to UKŁAD między Administracją portalu a spamerem. To nie mój portal. GlobAdmin może tu robić co chce - w granicach prawa i zgodnie z wolą właścicieli portalu. Jest jednak specjalna kategoria Admina: Admin Profesjonalny. Admin Profesjonalny kieruje się jasnymi dla użytkowników portalu (i forum) regułami, dba o usuwanie spamu i poziom merytoryczny lub zgodność z netykietą. Usuwa posty niezgodne z tematyką portalu i banuje krnąbrnych użytkowników Jeśli z jakichś powodów sobie z tym nie radzi - wyznacza zastępców lub podaje się do dymisji ;-) To oczywistości - dla mnie Od dwóch dni na forum wisi spam, dziś kolejna porcja. Tak jak kiedyś pisałem, profesjonalna obsługa (monitorowanie) forum to ciężka praca - wymagane jest kilkukrotne logowanie w ciągu doby. Ja od profesjonalnego admina oczekuję: usuwania spamu codziennie, banowania użytkowników z recydywą. Proste jak drut. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.