Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Wakacje w Toskanii vs Covid-19 |
| autor komentarza: rzdrozny |
| data dodania: 2020-07-10 11:08:50 |
| treść: >Raczej nie pomagasz wątkodawcy, bo wyprawę ma zaplanowaną. Nie układaj mu więc trasy, >nie sugeruj noclegów w jakichś agroturystykach, bo roczne planowanie nie może pójść >na marne. > >Myślę, że złotą radę "Następnie zrób sobie plan podróży - zaplanuj cele." możesz >sobie umieszczać na swoim blogu a nie dawać ją doświadczonemu podróżnikowi. On >zaplanował wszystko a pyta tylko o ograniczenia związane z pandemią a dotyczące >plażowania, basenów i zwiedzania. Co do tego ostatniego, posługiwanie się maps.me >powoduje, że zatraca się pionierski, przygodowy charakter wyprawy. Piotruś, nie wiem jak Ty, ale ja wielokrotnie zmieniałem trasę WYPRAW, eskapad po wskazówkach innych ludzi. Wiedza nie boli. O ograniczeniach mu napisałem, link podałem. Więcej nie pomogę, bo nie byłem w czasie covidowym i nie jestem teraz. Aczkolwiek i tak moje wpisy mają większą wartość informacyjną niż Twoje:) Krytykujesz wszystko, łącznie z maps.me. A to, jak sama nazwa wskazuje, tylko mapa:) Tylko w wersji cyfrowej:) Czy wg Ciebie nawet mapy nie można mieć na ...wyprawie?:) Pozdrawiam Cię serdecznie:) PS. Byniu, odpuść... |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.