Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Umphang, wodospad Thi Lo Su |
| autor komentarza: [fb] Krzysztof Tomaszewski |
| data dodania: 2020-07-10 12:29:47 |
| treść: Cześć! Szukam kogoś kto w ogóle tam był (najlepiej w ostatnich latach ze względu na zmianę warunków dostania się w okolice wodospadu) i myślę, że czytelnie sprecyzowałem to w wątku. Siłą tego forum było dla mnie to, że jak potrzebowałem jakiejś informacji to uzyskiwałem podpowiedzi i wskazówki od bardziej doświadczonych podróżników, które dane miejsce odwiedziły. Wiele razy pozwoliło mi to zaoszczędzić czas i pieniądze. Realne opinie i odczucia osób,które były i widziały, ułatwiają podjęcie decyzji i są dla mnie najbardziej wartościowym dopełnieniem ewentualnego planu podróży. I dlatego tu wciąż zaglądam. Z całym szacunkiem ale wklejona w dobrej wierze oferta z facebook'a niewiele wnosi do tematu tym bardziej, że zakładając wątek zaznaczyłem, że szukam kogoś kto w tym miejscu był. Boksowanie się o to, że ceny sprawdzałem w styczniu a oferta z facebook'a dotyczy lipca nie dotyczy meritum wątku i chyba nie ma sensu się o to szarpać. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.