Forum dyskusyjne dodanie komentarza

powrót

temat: Chiny - mało czasu.
autor komentarza: gnome
data dodania: 2008-06-29 17:01:03
treść:
Tak, oczywiście dwa tygodnie to mało czasu, zdaje sobie z tego sprawę, mam jednak te dwa tygodnie i nic więcej mieć nie będę. Mieliśmy do wyboru albo 2 tygodnie w chinach albo nic, wybór był prosty :]
Dzięki za info o Dali, zastanawiam się jedynie nad twoją oceną plaż w Sanya "choc ja wyobrazalam ja sobie inaczej niz jest w zeczywistosci..." tzn. lepiej czy gorzej ?
W miarę możliwości oczywiście chcielibyśmy noce spędzać w pociągach a dnie na zwiedzaniu. Jeśli coś się nie uda - trudno, skrócimy wyprawę, według planu pojedziemy jednak tak: Beijing -> Xian -> Yichang ->tama->Guilin->Sanya->Hongkong->Nanjing->Beijing.
tytuł:
treść:
użytkownik: hasło:

Strefa Globtrotera

Forum dyskusyjne

Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.

Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.

Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.

Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.

Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.

Jak dodać wątek

1. Zarejestruj się w naszym serwisie [tutaj]
  2. Zaloguj się (na każdej stronie)
  3. Utwórz nowy wątek na forum [tutaj]
X

Serwis Globtroter.pl zapisuje informacje w postaci ciasteczek (ang. cookies). Są one używane w celach reklamowych, statystycznych oraz funkcjonalnych - co pozwala dostosować serwis do potrzeb osób, które odwiedzają go wielokrotnie. Ciateczka mogą też stosować współpracujący z nami reklamodawcy. Czytaj więcej »

Akceptuję Politykę plików cookies

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2001 - 2025 Globtroter.pl