Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Co i jak w Nepalu? |
| autor komentarza: Czarymary |
| data dodania: 2021-02-01 15:59:30 |
| treść: hej Pawle, przepraszam ze z malym opoznieniem, ale chyba mialam zablokowane konto i nie moglam odpisywac tutaj... Od soboty 30 stycznia sa updaty dotyczace wjazdu do Nepalu, sytuacja jednak wiele sie nie zmienila, a obostrzenia brzmia bardzo podobnie do tych co Bynio opisal. Jedyne co to ze bedzie mozna zrobic wize on wrribal, czyli na lotnisku, ale trzeba bedzie i tak miec list od agencji turystycznej. I na test jest wiecej godzin. Mam ulotke dostepna w jpg ze szczegolowymi inofrmacjiami z Nepal Tourist Board (btw to jest dobra stronka do sledzenia newsow ) nie wiem czy tu mozna wkleic zdjecie,a pewnie byloby dobrze by ta ulotka byla dla innych tez dostepna, no ale nie wiem jak wkleic to jpg tutaj, wiec jak chcesz to moge Ci wyslac na maila albo whatsapp. ogolnie to wygladfa jakby Nepal sie otwieral na gosci, nie jest to latwe ale mozliwe...:) no i podkreslili ze wszystkie atrakcje turystyczne dzialaja i i dzialalja wedlug zasad zdrowia i bezpieczenstwa (cokolwiek to znaczy w Nepalu :) ) pozdrawiam! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.