Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: GRUZJA WRZESIEŃ |
| autor komentarza: Piotr-Krk |
| data dodania: 2021-09-11 14:07:45 |
| treść: >>Chłopaku, daj se na luz. Wróciłeś do gimnazjum i masz jakieś frustracje z tego powodu czy co? Gimnazja zlikwidowano w 2017 roku. Cztery lata temu. Może w końcu dotrze to do ciebie? >>Jak się dopytujesz o plan to jest niezmienny od początku: Ja się dopytuję o plan? Bredzisz. Mnie twoje plany zupełnie nie obchodzą. Fakty są następujące: 1. Zadebiutowałeś na forum 7 września tworząc dzień wcześniej konto. Zacząłeś od lekceważącego forumowiczów "większość jak nie wszyscy nie wiedzą gdzie to [Czuberia] jest :) ". 2. Podałeś ceną 1800 zł za lot powrotny do Gruzji. Nie pisałeś skąd lecisz i kiedy wracasz. Łatwo się domyślić, że to będzie zależało od "od sytuacji, okoliczności, pogody, nastroju, chciejstwa lub jego braku", ROTFL. Zwróciłem uwagę, że to cena zawyżona, bilety były przepłacone. Podałem również przykładowe połączenia dwukrotnie tańsze. Mało mnie obchodzi, ile przepłacasz, jednakże wytłumaczyłem, że taka cena za 3-godzinny lot może zrażać chętnych na podróż. 3. Potem zacząłeś ściemniać, że to nie ty organizujesz wyjazd.Teraz wiemy, że również nie biuro, bo "z biurami wycieczek" nie jeździsz. LOL 4. Na koniec zacząłeś smęcić o braku planowania. Urocze. >>I może mam jeszcze jechać stopem z Wawy do Gdańska żeby tanio lecieć? Bez sensu. Mentalność warszawiaka lub warszawskiego słoika. Nie wszyscy mieszkają w Warszawie. LOL. Może komuś jest bliżej do Gdańska lub Katowic? >>Mam nadzieję że akceptujesz że ktoś spędza czas inaczej niż Ty :) w nie planie. Znów bez sensu. Przecież nie wiesz, jak spędzam czas :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.