Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Soliści - fatalne biuro podróży |
autor komentarza: Piotr-Krk |
data dodania: 2021-10-14 01:39:47 |
treść: gerry: >Ja natomiast nie wiązałbym łatwości podróżowania z jak to ująłeś: „ogólnie niskim poziomem cen” w kontekście Islandii, bo Islandia należy do najdroższych >krajów na świecie (obok Szwajcarii i Norwegii), więc ktokolwiek tam się wybiera raczej ma taką świadomość. Pozostanę przy swoim stanowisku, że tym łatwiej zwiedza się kraj im jest tańszy. W moim przypadku jest tak, że w tanich krajach pozwalam sobie na więcej w drogich - na mniej (jedzenie spania transport). Gerry: >Tak czy inaczej, moją intencją było zachęcenie, by jechać na Islandię na własną rękę, bez pośredników ( czyt. organizatorów-pomocników), bo samodzielna organizacja jest tutaj bajecznie prosta i będzie tańsza niż u Solistów, od których wszystko się zaczęło. . Ja również odradzam korzystanie z pośredników, zwłaszcza takich, którzy naciągają klientów. I to nie tylko ze względu na koszt (który w moim przypadku jest trzy- czterokrotnie niższy, ale przede wszystkim ze względu na możliwość podejmowania samodzielnych decyzji, decydowania o tym jak wygląda wyjazd a dodatkowo zwiększenie szansy na przygodę. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.