Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Wypożyczalnia samochodów |
| autor komentarza: Koziol |
| data dodania: 2022-03-23 07:42:34 |
| treść: Cześć, Mam kilka pytań odnośnie wypożyczenia samochodu w Turcji: 1. Czy generalnie rzecz biorąc opłaca się taki interes? Plan jest żeby z Antalyi wyskoczyć na pewno w góry gdzieś (Taurus) i być może Kapadocja. Czy może lepiej środkami komunikacji publicznej? 2. W czeluściach internetu znalazłem info że wypożyczalnie pożyczają na maks 3 dni samochód i to tylko lokalnie można nim jeździć. True or false? 3. W tych samych internetach dotarłem do info że nie ma problemu z wypożyczeniem i każdy kurort ma wypożyczalnie i generalnie to luzik. 4. Przeglądając oferty na jednej ze stron znalazłem dosyć dziwne zasady o dziennym limicie kilometrów do przejechania, który jest przeliczany na np tydzień twojego wypożyczenia, jak przekroczy się ten limit to jest stawka od kilometra. True or false? 5 No i na koniec może ktoś poleci jakąś wypożyczalnie. :) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.