Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Przejazd na trasie Nong Khiaw - Vang Vieng |
| autor komentarza: [fb] Krzysztof Tomaszewski |
| data dodania: 2022-10-27 09:04:59 |
| treść: Cześć! Planuję trasę w Laosie i potrzebuję informacji od kogoś kto był w miejscach, które mnie interesują stosunkowo niedawno ewentualnie może to być osoba, która ma dostęp o aktualnych informacji. Póki co ustalone, że podróż zaczynam od Luang Prabang i po kilku dniach wyjazd do Nong Khiaw. I tutaj mam zagwozdkę bo opuszczając Nong Khiaw chciałbym się dostać od razu do Vang Vieng ale nigdzie nie mogę doszukać się informacji na temat ewentualnych połączeń z Nong Khiaw do Vang Vieng (może być z przesiadką w Luang Prabang - najistotniejsze dla mnie jest żeby się dostać z NK do VV w ciągu jednego dnia bez ponownego noclegu w LP). Jest to dla mnie istotne bo wyjeżdżam z Nong Khiaw 27 grudnia i planuję powrót do Bangkoku 31 grudnia z Udon Thani. Poza tym gdybym miał informację o tym, że jest szansa żeby się dostać w ciągu jednego dnia z Nong Khiaw do Vang Vieng zyskałbym 1 dzień, który mógłbym wykorzystać choćby na NamXay. Trasę z Vang Vieng do Udon Thani już przerobiłem więc wiem jak wyglądają tam połączenia i czego się spodziewać. pozdrawiam forumowiczów |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.