Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Przejazd na trasie Nong Khiaw - Vang Vieng |
| autor komentarza: [fb] Krzysztof Tomaszewski |
| data dodania: 2022-10-27 13:03:58 |
| treść: Bardzo dziękuję za odpowiedź. Oczywiście zgadzam się z Tobą, że elastyczność i spontaniczność to fantastyczna metoda podróżowania ale ani mój czas ani portfel nie są z gumy a dzięki planowaniu mogę zaoszczędzić trochę gotówki choćby na przelotach, które w przypadku "bookowania" z dnia na dzień znacząco różnią się ceną. Póki co ta metoda u mnie się sprawdza i myślę, że każdy kto zada sobie trud i poczyta sobie trochę o miejscach, które chce odwiedzić jest w stanie orientacyjnie zaplanować ile dni potrzebuje aby zobaczyć to co chce na spokojnie nie biegając z zegarkiem w ręku od miejsca do miejsca. Ewentualnie jeśli pozostaje niedosyt zawsze jest szansa aby do danego miejsca w przyszłości wrócić. pozdrawiam |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.