Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Japonia - Kiusiu - czy JRPass sie tu opłaca |
| autor komentarza: linkalinka |
| data dodania: 2022-12-12 21:31:47 |
| treść: >Nie rozumiem, jak można mieć wątpliwości. >Przejazd shinkansenem z Tokio do Hakaty kosztuje w obie strony 400 USD Dokładnie tak napisałam - wyjazd z Tokio na JRPassie tygodniowym. Moje wątpliwości dotyczyły samej w. Kiusiu. Nie otwiera mi sie podany prze Ciebie link. Rozumiem, że to lot do Fukuoki z Narity. Mój wstępny zarys to pobyt 2-3 dni w Tokio (byłam już tu wcześniej), w tym może wypad na Fudżi, zTokio na JRPassie podróż do Fukuoki lub Nagasaki, (przypomnienie sobie Miyajimy, bo jak tu byłam to szedł tajfun i był ulewny deszcz). A samolotem powrót do Tokio z Któregoś z tych miast. Czy Na Kiusiu, w głębi wyspy, jeździ kolej JR, czy bardziej przemieszcza się autobusami? Jeśli byłeś na Kiusiu, co polecasz na tygodniowe włóczenie się? Widziałam, że trochę podróżowałeś po Japonii. (tylko proszę, nie krytykuj mnie zbytnio za mój wpis ;) ) |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.