Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Zakup JRPass w Polsce |
| autor komentarza: Piotr-Krk |
| data dodania: 2023-01-03 09:29:22 |
| treść: >To ja Tobie wyjaśnię. Jesteś ostatnią osobą, której się jeszcze chce poświęcać swój cenny czas, żeby zamieścić cokolwiek wartościowego, [...] >Czyli jesteś potencjalną konkurencją dla naszej gwiazdy ciętej riposty w świeceniu na tym nieboskłonie. Bo przecież nie będzie się wdawał w dysputy z pomniejszymi gwiazdeczkami tego portalu. Złudzenie. Po pierwsze nie zamieszczam swoich relacji na globtroter.pl, więc nie jestem dla nikogo konkurencją ani nikt nie jest dla mnie konkurencją :). Po drugie na forum odpowiadam na posty zamieszczane przez różne osoby: zarówno mniej, jak i bardziej doświadczone, nowicjuszy i weteranów. Z chęcią pomagam tym, którzy nie potrafią samodzielnie: - sprawdzić połączenia z lotniska do miasta, - znaleźć połączenia między dwoma miastami, - znaleźć info o przewodniku górskim lub touroperatorze, - otworzyć błędnego odnośnika do strony - znaleźć tani lot itp. Także odpowiadam na posty zawierające błędne lub niepoprawne informacje: - osób, które jeżdżą NA Dominikanę lub NA Sri Lankę - osób, które nie rozumieją pozycjonowania stron w wyszukiwarce itp. Dyskusje z Linkalinką nie stanową, Sherlocku, dla mnie specjalnej kategorii. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.