Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Rzeczywiste koszty biletów do Kostaryki |
| autor komentarza: colmar |
| data dodania: 2023-01-06 17:10:17 |
| treść: Nie dyskutuję z osobami, którym świat zewnętrzny całkowicie przysłoniły cztery własne litery, ale ponieważ wywołałeś mnie do tablicy, to zrobię wyjątek. Pierwsze - Dla mnie podstawą zakupu DOBREGO BILETU jest przede wszystkim spełnienie określonych oczekiwań - przewoźnik godny zaufania (nie odwoła lotu na 5 min przed i nie zostawi mnie w razie kłopotów na lodzie) i moich pieniędzy, miejsce wylotu/przylotu w rozsądnej odległości od miejsca zamieszkania (dojazd i ewentualny nocleg nie są za darmo), maksymalnie krótki czas podróży, czas transferu realnie umożliwiający przesiadkę, możliwość przebukowania lub ewentualnego zwrotu biletu oraz wliczony BAGAŻ REJESTROWANY (nie podróżuję wyłącznie z telefonem i zapasowym T-shirt'em). I NAJWAŻNIEJSZE - wybieram termin, który mi pasuje, przynajmniej z grubsza oraz od trzech lat nie kupuję biletów u pośredników. Te wszystkie warunki składają się na MÓJ TANI BILET. Przykro mi, że nie wpisuję się w twoją wizję podróżowania 😁 Drugie - Jestem dostatecznie już "duży" i nie potrzebuję pomocy w zakupie biletów (wszelakich), wiec swoje niewątpliwe cenne uwagi skieruj do bardziej potrzebujących. Trzecie - Twoja powyższa super oferta (kupno na stronie pośrednika pomijam litościwie milczeniem), po doliczeniu niektórych moich fanaberii (bez możliwości przebukowania biletu i kosztów dojazdu/powrotu /noclegu w Krakowie) szybuje do 4560, więc ... jest TANIO 🤣🤣🤣 Aha, nie jeździmy na 2 tyg, bo ... nas nie stać na to 😁 Czwarte - taka moja skromna kontroferta NA DZIEŃ 6-TY STYCZNIA! Linie KLM, bagaż podręczny plus akcesorium 12 kg, bagaż rejestrowany 23 kg, możliwość zmiany daty, możliwość rezygnacji i zamiany na roczny voucher - CENA 4000 zlp Wylot 4.10 GDN (0625)-AMS-PTY-SJO (1915) czas 20h 50m Powrót 22.11 SJO (1910)-AMS-GDN (1725) czas 15h 15m Jak ktoś ma fantazję może sobie za dodatkowe 196zlp polecieć najpierw do Panamy, a wrócić z San Jose. Życzę wielu udanych podróży, nie tylko tych w wyszukiwarkach 😁 |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.