Forum dyskusyjne dodanie komentarza
| temat: Celebes sulavesi plam podróży |
| autor komentarza: treasure666 |
| data dodania: 2023-08-19 19:34:34 |
| treść: Witam Czy jest tu jakaś dobra dusza która podzieliłaby się ze mną swoim planem podróży po celebes? Planuje 3 tyg z jakim lekkim leniuchowaniem.n aplazy że 3/4 dni. Oczywiście must to have to tana Troja. Może też wyspy togean? Planuje Wyjazd na trzy tyg, i że tak powiem dopiero się do tego zabieram i zaczynam czytać. I kompletnie już zgłupiałam 🤦 czy możesz mi odrobinę pomóc jak to najlepiej ugryźć? Nie ukrywam że chciałabym jak najwięcej zobaczyć ale poświęcić też około czterech dni na takie typowe leniuchowanie na jakiś fajnej wyspie. Ale z tego co czytam np. Togean jest to trochę ciężkie logistycznie. Dzisiaj właśnie kupiłam bilety na dżakartę i stamtąd będziemy lecieć to makasar. I to już pierwsze pytanie czy uważasz że wymagać dzień dwa czy sobie całkowicie odpuścić? Czy do tama Troja pojechać jakimś nocnym autobusem o ile takie kursują czy też polecieć samolotem bo czytałam że jest taka możliwość? Mam milion pytan, ale potrzebuję sklecić jakiś przyzwoity plan na 3 tygodnie który pozwoli zobaczyć maksymalnie dużo wykorzystać jak najwięcej czasu i troszeczkę też odpocząć. Do ogromnie wdzięczna za pomoc pozdrawiam serdecznie Agnieszka |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.