Forum dyskusyjne
Jaki Hotel w MIAMI
kategoria podróże po ¶wiecie
kraj Usa
palmer 20:15 | 12.03.2010
OdwiedĽ strone www.interameryka.com znajdziesz tam dział (polskie hotele) w którym znajdziesz adresy i telefony polskich hoteli na Florydzie ...Nie pamiętam czy s± jakie¶ w Miami ....ale warto sprawdzić
filnec 23:01 | 02.03.2010
jasne, s± różne konfiguracje ... w tym również dwójki, trójki .. pozdrawiam :)
zgłoszone do moderacji
jaarisari 19:28 | 01.03.2010
WItaj a sa tam pokoje jednoosobowe czy dwójka??Bo Hostel to co spanie na wspólnje sali??
zgłoszone do moderacji
jaarisari 19:20 | 01.03.2010
Dziekuje serdecznie na pewno skorzystam. Moge udzielić informacji o Columbii - BOGOTA jakby co.Dzieki
zgłoszone do moderacji
filnec 17:04 | 01.03.2010
Hej. Mogę ci polecić Miami Beach International Travellers Hostel, wła¶nie stamt±d wróciłem (byłem jedn± nockę). Tani, przy samej plaży, dużo funkcji .... www.hostelmiamibeach.com. Co jeszcze? Darmowe ¶niadanko, lunch, dinner .. w cenie. Naprawdę godny poleceniaRenata1 12:55 | 01.03.2010
Najlepsze, bo najtansze, a jednoczesnie czyste i wygodne sa w USA motele o nazwie Motel6. Podaje adres:www.motel6.comWstukaj sobie Miami o gotowe.
jaarisari 10:39 | 28.02.2010
Szukam przytulnego niedrogiego hotelu w MIAMI moze kto¶ był i może polecić to będę wdzięczny.Pozdrawiam
Podobne w±tki podróże po ¶wiecie USA
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], ję¶li jeste¶ nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl s± prywatnymi opiniami osób korzystaj±cych z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶ć opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z pogl±dami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie w±tpliwo¶ci prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie tre¶ci reklamowych jest zabronione.