Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: Bylem Widzialem Udziele Rad |
autor komentarza: eesti |
data dodania: 2009-01-13 05:41:19 |
treść: najtanszy przelot berlin singapur 2300 zl, potem bez problemu do kuala lumpur auto stopem, zabieraja jak dzicy, w odroznieniu od filipinczykow, ktorzy nie wiedza co to jest. z kuala lumpur przelot w 2 strony do manili 200-220 dolarow.jestem wlasnie na filpinachl. przygotuj sie na slabe warunki higieniczne, w miare pomocnych ludzi, dziewczyny maja tutaj w porywach1,60, a srednia wynosi ok.1,50m, na dodatek maja mentalnosc- zarobilem szmal, ide sie najesc, na dzisiaj wystarczy. mam nadzieje , ze twoja dziewczyna nie jest shemalem( taka po operacji plci), te sa dla nas nie do odroznienia. gdybys mial jakies pytania nienadajace sie na tut., forum, wal smialo- moj adr.internetowy: piterglass@wp.pl jeszcze jedno- twoj kolega ma racje, wiekszosc chce za wszelka cene wyrwac sie stad, no i traktuja nas jak milionerow, natomiast mam wrazenie , ze niewielka czesc tut. dziewczyn marzy o lepszym zycu i o milosci.dziewczyny sa tutaj jeszce w miare atrakcyjne pod wieloma wzglledami, natomiast watpie, zeby jakakolwiek polka skusiala sie na jakiegos filipinczyka. |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.