Forum dyskusyjne dodanie komentarza
temat: szukam towarzyszy podróży przełom października i listopada |
autor komentarza: sulek3 |
data dodania: 2012-09-20 04:16:06 |
treść: Co do oglądania tygrysów i nadziei z ym związanych to byłbym ostrożny... Z wielu relacji (mieędzy innymi z Rathambore) wynika, że spotkanie z tygrysem jest trochę żadsze niż z niedźwiedziem w Tatrach. Nie ma co się specjalnie napinać. Mnie udało się raz zobaczyć na Sundarbanach, ale przewodnicy po ich upiciu przyzneli się, że mieliśmy farta i to był pierwszy tygrys jakiego widzieli od chyba dwóch miesięcy:-) W Indiach bylem 3 razy, dwie relacje(2009, 2011) znajdziesz na moim blogu www.robert64.geoblog.pl Poznałem w podróży parę osób (w tym dziewczyn) podróżujących samotnie - wszyscy sobie chwalili. Poczytaj też bloga "sypkaroli: - też na geoblogu. Mój kolega wybiera się do Bombaju 2.10., wraca dopiero w marcu. Nie będzie się specjalnie przemieszczał i nie ma dokładnie sprecyzowanych planów. Z tego co wiem zamierza posiedzieć dłużej na Goa (Palolem), więc Wasze drogi mogą się gdzieś skrzyżować. Był w Indiach 2 razy (występuje w relacji z 2011 roku), W Indiach był 2 razy, więc nie jest może superekspertem, jednak wie jak się poruszać po Bombaju, Goa, Karnatace czy Kerali. Jutro znajdę nowego maila do niego i wrzucę. Powodzenia,wszystko będzie dobrze! |
Forum dyskusyjne
Aby korzystać z forum należy być zarejestrowanym użytkownikiem Globtroter.pl. Kliknij [TUTAJ], jęśli jesteś nowy.
Wypowiedzi użytkowników publikowane w Globtroter.pl są prywatnymi opiniami osób korzystających z Forum.
Globtroter.pl zastrzega, że nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i w żaden sposób nie utożsamia się z poglądami wyrażanymi w tym miejscu.
Wszelkie wątpliwości prosimy kierować na adres: globtroter@globtroter.pl.
Redakcja Globtroter.pl zastrzega sobie prawo do moderowania i redagowania wypowiedzi na Forum bez podania przyczyn, zamieszczanie treści reklamowych jest zabronione.